با عرض شرمندگی :-)

ب نظرم کتاب نه در وجه داستانی و نگارش قدرت و کشش دارد و نه در ان اموزه های روان شناسانه

آنقدر که کتاب را بعد از ۶۰ صفحه رها کردم. تنها چیزی که به خواندن امیدوارم میکرد و از نوشتن یک ریویو بدتر منعم کرد همین تجربه ی اصیل و دست اول و البته دردناک نویسنده بود وگرنه همین مقدار باوری هم که به دریافت هایش پیدا کردم را هم نمیداشتم.

پ ن: البته که کلا از روان شناسی بدم میاد. خیلی ازش نخوندم و نمیدونم اما شنیدم که بیش از این که دنبال حقیقت باشه دنبال تعادله به چی اعتقاد داری تا با اون ها مشکل ر حل کنم» به سوالی اون قدر که باید پرداخته نمیشه چه بدتر که پرداختن به آن سوال زندگی فرد را زیر و رو کند. درست مقابل فلسفه

اگر زندگی بی معناست یا ارزش زیستن نداره پس چرا همین حالا تمومش نکنیم؟ به جای این که دنبال جواب های دم دستی و سرهم بندی ماجرا باشیم. این ها رسیدن به پاسخ های اصیل را با نشون دادن سراب و تخدیر، ان هم با اصالت دادن به تعادل و زیستن، دور از دسترس تر میکند.

انسان در جستجوی معنی، فرانکل

انسان در جستجوی معنی، ویکتور فرانکل

کار: لارس اندرسون

هم ,های ,همین ,روان ,بدتر ,دادن ,نه در ,که به ,که دنبال ,این که ,و رو

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گروه مطالعات اجتماعی(متوسطه اول) شهرستان بوکان من lovenar fanoosgrafik ما تمام نمی شویم ! kahrobarangie نقد، بررسی و تحلیل انیمه، انیمیشن، مانگا و کمیک wikichejoor قلم معلم